Stumble Guys

Stumble Guys are peste 200 de milioane de descărcări, pe toate platformele. Eu, unul, nu știam că există acest joc. Este o clonă a mult mai cunoscutului Fall Guys. 

E un joc cu întreceri. Fiecare jucător trebuie să-și ducă personajul, care poate fi personalizat contra-cost, la finish. În prima rundă sunt 32 de jucători și trec în următoarea doar primii 16. În următoarea rundă doar 8 iar apoi urmează finala. 

Cursele nu sunt violente, ci fiecare trebuie să treacă de anumite obstacole. Un fel de Survivor România dar varianta digitală.

     

Ar fi trebuit să fiu atent la ce conține jocul, însă m-a luat valul rapid și am început să mă întrec spre linia de finish cu ceilalți 31 de jucători.

În primul rând, acest joc nu este violent, nu are violență, nimeni nu se bate cu nimeni și nu, nu poți cumpăra arme. Dezvoltatorii jocului fac bani prin vânzarea de ”Gems” aka diamante virtuale. Acestea pot fi folosite pentru achiziția de skin-uri (haine noi pentru personaj). Unele Skin-uri sunt marcate ca fiind ”Comune”, ”Rare” sau ”Epice” ceea ce s-ar putea să-i împingă pe copii să cheltuiască sau să vă convingă să dați bani în joc. Sunt două monede disponibile ”Stumble Tokens” și ”Gems” care pot fi cumpărate cu bani adevărați. Jocul conține și o roată a norocului care stabilește ce poți să câștigi. 

Din păcate, apar și reclame tip pop-up, care pot fi închise abia după câteva secunde. Nu poți avea control asupra reclamelor afișate. Ca să scapi de ele, trebuie să faci achiziții în aplicație.

Stumble Guys este un joc gratuit pentru iOS și Android

 

 

Un comentariu la „Stumble Guys”

Lasă un comentariu